Hur du doljer din lage i Tinder

Hur du doljer din lage i Tinder

Instagram Stories: Vilken Disney-karaktar ar du?

Ehuru Tinder ar en platsbaserad anstallning anvander den din plats pro att mildra dig hitta datum i ditt omrade. Vissa brukare kanske vill dolja sin placering fran integritetsskal eller korrigera sin placering for att hitta matchningar i andra omraden.

Om du nagonsin inneha stallt den arme fragan allena, har vi dig tackt. Visa oss ta en snegla gallande ifall du kan dolja eller forvranga din position i Tinder eller inte.

Hur vet Tinder din placering?

Absolut som alla andra appar som haller ordna kungen din sate vet Tinder din position i genom att anvanda GPS-signalen fran din telefon. Det betyder att nar du oppnar appen kommer din omrade att uppdateras forut att aterspegla var du befinner dig just genast. Avhangig kungen om du anvander iPhone eller Android kan du uppdatera appens platsbehorigheter till ”Tillat alltid” eller ”Tillat enbart nar du anvander appen.”

Varje stig din GPS byter omrade (sag nar du ar pa semester) far du mycket fler matchningar an du normalt gor i och med Tinder okar ”nya anvandare” i ett omrade. Detta gor det lattare for turister eller nya population att finn potentiella datum kungen nya platser.

Tinder anvander aven ditt WiFi pro att avgora din placering, sa det ar speciellt svar att forfalska din GPS nar du anvander den har appen.

Kan du dolja din placering kungen Tinder?

Tyvarr ar svaret nej. Du kan ej dolja din lage gallande Tinder. Det ar en platsbaserad app som anvander avstand och geografi pro att indela dina potentiella matchningar. Om du slar gallande GPS anvander den telefonens placering for att lokalisera varje du ar. Ifall du stanger fran din GPS anvander den vilken mobilinformation den kan anhopa in.

Tillika om du kunde fortiga din omrade fran Tinder skulle det gora appen mer eller mindre betydelselos. Du skulle inte langre kunna kika nagra personer i ditt kvarter, och ingen skulle heller klara av patraffa din profil.

Men aven ifall du inte kan dolja din sate, kan du det forandra din lage via en GPS-spoofing-app eller genom att prenumerera kungen nagon fran Tinders premiumtjanster.

Byta din plats med Tinder Passport

Dessutom om det finns en gratisversion av Tinder kan du kopa en uppgraderad version som heter Tinder Plus eller Tinder Gold. Detta abonnemang kommer att kosta dig $9,99 i manaden och kommer med Tinder Passport bland andra funktioner.

Tinder Passport later dig forvranga din lage nar du vill. Ifall du till exempel planerar att transfer till en ny stad och vill antrada leta efter matchningar innan du kommer dit, kan du skrida in i dina installningar och manuellt korrigera din lage till ditt snart nya hem. Kungen sa fason kan du inleda svepa innan du ens kommit dit.

Till abonnera pa Tinder, inleda appen, valj Installningar och valj sedan Get Tinder Plus eller Gold. Darefter anger du bara din betalningsinformation och njuter fran de nya funktionerna.

  1. Valj din profil fran Tinder.
  2. Valj installningar fran din profilsida.
  3. Knacka Svep in eller Plats(baserat kungen din telefon).
  4. Valj Lagg till https://lovingwomen.org/sv/blog/europeiska-datingsajter/ en ny position.
  5. Byta din plats till onskad omrade. Valj Visa inte karna stracka ifall lampligt.

Om du inte valjer det arme alternativet kommer appen att presentera potentiella matchningar som du ar hundratals eller tusentals mil bort fran omradet du just nu sveper in i.

Tank pa att det kan ta upp till 24 timmar att visas i en ny platssokning, sa ifall du blott ar franvarande ett dygn tvungen du planera i forvag ifall du vill hitta ett datum i det omradet.

Aven om du kan behova vanta minst 24 timmar for att visas i lokala sokningar, bor du se lokala matchningar pa rak arm och kunna svepa som vanligt.

Hur forfalskar du din sate pa Tinder?

Justera din plats gallande Tinder ar samt mojligt med en fejkad GPS-app; dock inneha anvandarna haft blandade utslag med det har alternativet. Vissa av de falska GPS-apparna verkar inte langre klaffa efter de senaste Tinder-uppdateringarna medan de fungerade bra forut andra. Jag skulle saga att de ar varda att prova men ar inte garanterade.

Jag testade nagra falska GPS-appar nar sjalv skrev Tinder-tutorials och de fungerade for det mesta. Ehuru dessa appar ar lite roliga och fungerar kungen mer an enbart Tinder, ar de varda att testa anda.

Kan du stalla in Tinder pa privat?

Ja, det ar mojligt att stalla in din Tinder till privat, men du tvingas kopa det privilegiet. Tinder Plus later dig dolja din profil for allihopa Tinder-anvandare och din profil kommer enbart att visas pro personer som du har svepat pa rak arm kungen. Pa sa satt behover du inte oroa dig forut att dina vanner amna kika din profil, och du behover inte gruva dig for att framlingar amna vara medveten om din allmanna omrade forran du sveper at hoger.

Darutover, ifall du tillfalligt vill pausa din profil (det har alternativet ar gratis och tillgangligt for allihopa) fran att visas i svepsessioner, kan du ga till dina installningar och sluta fran ”Visa undertecknad pa Tinder”. Detta kommer att fortiga din profil for andra, men kom ihag att du inte heller kommer att kunna kika nagon annans profil forran du aktiverar den arme installningen igen.

Las fler tips for Tinder

Du kan ej dolja din placering pa Tinder men du kan justera den genom att prenumerera pa Tinder Gold eller Tinder Plus, eller i genom att forbruka en fejkad GPS-app pro att forfalska din placering.

Inneha du nagra andra palitliga metod att forvranga eller fejka din plats i appen? Informera nedan om du gor det!

Ifall du tyckte att den arme artikeln var gangbar, se till att betrakta in nagra av vara andra fantastiska artiklar gallande Tinder, till foredome Hur man omatchar allihopa kungen Tinder och Hur man fixar en forvriden GPS med Tinder som inte fungerar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.