Man misstanks ha sol-och-varat gallande kristen dejtingsida

Man misstanks ha sol-och-varat gallande kristen dejtingsida

”Hej, sjalv ar man kungen 40 ar och jobbar forut Expressen! Jag har ett avkomma, sjalv tycker om att fardas och spanning i livet. Skulle besta kul att teori uppfatta dej ifall du vill? Kram”.

Han ser ut som en typexempel. Mannen gallande bilden alltsa, ej mannen bortom texten. Han ser helt egendomlig ut, men det vet ej kvinnan, som vi kan kalla Annelie.

Det ar den forste och hon har just blivit kontaktad kungen sajten . Hon ar fragvis pa mannen, men samtidigt ar hon lite misstanksam och ifragasatter ifall det minsann ar han som ar pa bilden. Men han bedyrar att det ar han, anser att han varit ansiktsmodell och att bilden blott ar par veckor aldrad.

Sedan gar det fort. Mannen fragar ifall Annelie vill sluta upp bakom med pa en pilgrimsresa. Det vill hon, och de bestammer att de ska aka. Redan dagen sedan betalar hon honom kronor for resan. Men den blir aldrig av. Mannen anser att den blivit installd, och han lovar att bekosta ater.

Sommaren gar och mannen och Annelie inneha tat kontakt via sms och telefonsamtal. De drommer om att bege sig till Australien, men samtidigt drabbas mannen fran en osannolik serie olyckor. Han anser att hans son brutit benet, att lakarna antagande att han fatt skelettcancer, att han kraks blod. Han anser att hans konto skimmats. Mycket landar hans historier i att han behover lana mer medel fran Annelie. 2.500 kronor, 5.000 kronor, kronor, 6.000 kronor och 1.000 kronor.

Utbredd sommarens slut har mannen fatt lana kronor av Annelie. I slutet fran september betalar han aterkomst 7.000 kronor, han lovar att han amna betala mer, men ingenting mer kommer. Han lovar att han ska erlagga henne, men vill skapa det nuna mot nuna. Och infor den planerade traffen avslojar han att det dar svartvita fotot gallande den unge mannen, ej ar han. Han skickar istallet ett verkligt kort pa sig personligen titta Г¶ver till dessa killar, och da far Annelie tillracklig av all logner. Hon staller ett ultimatum. Antingen betalar han pengarna snarast, eller sa polisanmaler hon honom.

I verkligheten hade hon traffat kungen en rufflare fran Goteborg, som lurade av henne ovanfor kronor

Mannen betalar inte. Annelie anmaler, och genast utgor allihopa sms dem emellan den centrala bevisningen i den bedragerirattegang som vantar mannen i Goteborgs tingsratt. For att han ska kunna fallas tvungen aklagaren klara av bevisa att han egentligen aldrig tankt avlona ater pengarna, att det funnits ett uppsat att blasa Annelie. Det ar detta mannen allena nekar till, dessutom ifall han erkanner att alltsammans gatt till ca sa som Annelie anser.

I forundersokningen mot mannen har polisen begart ut hans kontoutdrag, och dar finns de insattningar som Annelie gjort med hennes namn som avsandare. Men dar finns samt andra namn, bland annat flertal kvinnors. Emma Backelund ar forhorsledare och inneha jobbat med fallet.

Mannens profilbild visar ett svartvitt bild gallande en ung man med bar overkropp och svar ogonkast

– Vi sag upprepade transaktioner sa vi inneha kontrollerat ifall det finns fler anmalningar. Men vi har ej kunnat styrka det.

Emma Backlund moter mycket den arme typen av fall i sitt verk, men det ar forsta gangen hon har varit med ifall att parterna motts pa en kristen datingsajt. Men oavsett varenda motet uppstar sa finns det en enhetlig namnare i sol- och varhistorierna.

– Offren bli omkullpratade. Sedan blir bedragaren vanligtvis krankt nar han eller hon blir ifragasatt av offret. De pratar jatte- och inneha besked gallande allt.

Straffet forut lurendrejeri fran normalgraden, som ar det som mannen i detta fall misstanks pro, ar fangelse i upp till tvenne ar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.